up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Як обрати якісний сир – поради сироварів

Петро Пригара

Сировари Петро та Інна Пригара з «Селиської сироварні» тим, кого цікавить, як обрати, зберігати та споживати якісний молочний продукт

Отже, сировари «Селиської сироварні» рекомендують звертати увагу на наступні моменти:

  • Натуральна молочна продукція не може довго зберігатися;
  • Кожен сир мусить мати смак, аромат та не яскравий колір;
  • Обов’язково потрібно звертати увагу на склад та інформацію про виробника і його місце знаходження;
  • Найкраще їсти локальні продукти;
  • Молочну продукцію найкраще зберігати у нижній частині холодильника, де у нас зазвичай зберігають овочі/фрукти;
  • Якщо сир розрізається – його обов’язково необхідно запаковувати у харчову плівку/фольгу/вощений папір або у посуд в якому не буде прямого доступу повітря холодильника;
  • У відкритому вигляді сир зберігатись довго у холодильнику не зможе – засохне та вбиратиме запахи продуктів-сусідів.