Головна » Рецепти
Традиційно паску випікають в Чистий четвер і не їдять аж до Великодня. Господині ретельно готувалися до самого...
ОПУБЛІКОВАНО В Рецепти
Паляниця – український домашній хліб. Він рятував українців у всі важкі часи. Рецепт простий, але варто дотрим...
До святкового столу - смачні рогалики. Як начинку можна додавати закарпатський леквар, або варення на ваш смак...
Кожен, хто чує про мачанку, відразу уявляє собі смак грибів. Ми не можемо її просто назвати соусом чи підливою...
Книш з бринзою - традиційний карпатський пиріг з начинкою. Інгрідієнти: Борошно кукурудзяне – 50 г В...
Салат із гарбузом та бринзою – страва, яка має цікаве поєднання інгредієнтів, що робить її оригінальною та сма...
Ароматні й такі смачні булочки з джемом нагадують випічку з дитинства. Такі м'які і пухкі, вони сподобаються я...
Готуємо заливний пиріг із твердим сиром. Таку просту, але дуже смачну страву можна подати як закусу або прост...
Сьогодні хочемо вам запропонувати приготувати тушковану сочевицю з овочами. Це повноцінна страва, хоча можна ...