Фермерське господарство «Зелений Яр»
Господарство, розташоване в екологічно чистому районі Івано-Франківської області, мальовничому селі Микуличин, засноване у 2010 році.
Фермери відродили унікальне полонинське господарство, почали розводити породистих кіз та виробляти делікатесний сир.
Господарство має три рівні: перший – котеджні будиночки, другий – сучасна ферма для утримання кіз, переробки молока, виробництва та дозрівання сиру, третій – на полонині Горгани, де у літню пору гості мають змогу милуватися неймовірними карпатськими краєвидами, спілкуватися з пастухами, куштувати молоко та долучитись до процесу виробництва козячого сиру.
Продукція ПП «Зелений Яр»
Головна спеціалізація ферми – виробництво козячого сиру, молока та проведення оглядових екскурсій. Наша вурда – це італійський та французький сир «Рікота». Окрім того, ми також виробляємо сир «Пармезан» за швейцарською технологією, який можна зберігати більше року.
Василь Яремчук, член ГС «Карпатський смак»
Членство у ГС «Карпатський смак» позитивно вплинуло на роботу господарства, розширило коло спілкування та обмін досвідом. У перспективі хочемо, щоб спілка допомогла господарству у придбанні фермерського обладнання.