Пан Еко

М`ясні вироби, соки, сиропи, джеми

інфо

Тізеш Павло
с. Ботар, Виноградівський район, Закарпатська обл.
+38 097 38 14 052
pan-eko@organic.com.ua
http://www.pan-eko.com
Соки фруктові та з дикоросів, сухофрукти, леквар, сиропи, м’ясо свиней породи мангалиця

Павло Тізеш виготовляє продукцію торгової марки «Пан Еко», яка відповідає європейським органічним стандартам, а також органічні м’ясні продукти зі свиней породи «мангалиця». Продукція продається на ринках України та країн Європейського Союзу.

Заснувати виробництво та органічне землеробство було нелегко, як і будь- яку справу в аграрному бізнесі. Спершу був викуп старого, напіврозваленого приміщення, де раніше сушився тютюн. У будівлі, якій було 110 років, залишилися тільки саманні стіни. Сьогодні це дегустаційний зал, де є музей лекварю, колекція якого зібрала різні типи повидла з понад 50 країн світу. Ферма приймає туристів з усіх областей України та закордону. На ферму часто приходять групи дітей, з шкіл, адже для них це як зоопарк під відкритим небом.

Сировинна зона фермерського господарства знаходиться в околицях Рахова, Ясині, на Воловеччині, Великоберезнянщині.
Обладнання для переробки сировини закуплене в Польщі та Голандії, банки і пляшки для готової продукції постачаються з Італії, тара для соку – з Польщі.
А переробляє господарство сливи, чорниці, брусницю, дику малину, полуницю, кизил, яблука, червоні порічки, чорноплідну горобину. З них виготовляються леквар, соки і сиропи. На виробництві працює 5 людей, у тому числі і сам Павло Павлович.

 

Під маркою «Пан Еко» сьогодні виготовляються 15 найменувань біо-продуктів:

  • Сиропи: Чорноплідна горобина, обліпиха, полуниця, брусниця, чорноплідна горобина, вишні, терен
  • Соки: буряково яблучний, морквяно-яблучний, чорниця яблуко, селера яблуко, бузина, жовтий помідор (в сезон). Шипшина,  горобина, яблучний, помідорний, грушевий, виноградний, сливово яблучний, журавлина
  • Лекварі (угорський тип повидла):  Абрикос, малина, полуниця, сливовий, журавлина, горобина, терен, чорноплідна, чорниця, суниця

Фасування: банка скло, по 250 та 1000 мл.

Павло Тізеш виготовляє м’ясну продукцію торгової марки «Угочанський смак», яка відповідає європейським органічним стандартам, зі свиней породи «мангалиця» та корів породи Угорська сіра. Продукція продається на ринках України.
Особливість ферми, стара угорська порода корів – Угорська сіра, та свині породи мангалиця, за якими майже не потрібний догляд, які цілорічно живуть на відкритому просторі, та навіть під снігом знаходять їжу.

Спеціалізація господарства – виробництво ковбасних виробів: 

  • Варено-копчена ковбаса «Рублена»
  • Варено-копчена ковбаса «Президент»
  • Варено-копчена ковбаса «Королівська»
  • Варена ковбаса «Сервелат»
  • Варена ковбаса «Гуцульська»
  • Салямі  «З перцем» та інші види ковбаси, в залежності від спецій
  • Домашня ковбаса
  • Сливова ковбаса (додавання чорносливу)
  • Ковбаса «Куруц»
  • Ковбаса «Турул»

Також, на фермі, у селі Ботар, працює дегустаційний зал, де Ви можете скуштувати усю продукцію та побачити унікальне господарство.
Максимальна кількість до 50 осіб
Мінімальна кількість від 5 осіб  (за попереднім замовленням)

Типи продукції на дегустацію:

  • М’ясна дегустація (6 типів ковбаси, королівська, рублена, президент, домашня, сливова, салямі)
  • Лекварі  для дегустації: 6 типів, сливовий, малина, полуниця, журавлина, абрикос, шипшина) за наявності, порція 130 грам
  • Стакан яблучного соку , 200 мл
  •  Палинька 0,25
Ціна: 90 грн з особи
Дізнатись подробиці та замовити продукцію, Ви можете звернувшись за телефоном
0689967590 (пані Ірина, продукція Угочанський смак)

Правила ЄС встановлюють суворі вимоги до процесу вирощування, виробництва, переробки, експорту й імпорту продукції органічного сільського господарства. Їм повинні відповідати всі вироблені та реалізовані в ЄС органічні продукти. Вся продукція зроблена в Україні.
До села Ботар зручно приїхати, адже зовсім поруч районні центри м.Виноградово – 30 км, Берегово – 38 км, та село Сільце – 45 км. Через село Ботар проходить дорога до румунського кордону село Дякове (2 км), та угорського – село Вилок (16 км).

.

TOP