up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Пісний борщ з копченою паприкою

Найвпізнаваніша у світі традиційна українська перша страва — це, звичайно, борщ. Розкажемо, як приготувати вдома неймовірно ароматний пісний варіант цієї страви. Такий борщик відмінно підійде для тих, хто не вживає м’яса або постує, а також для тих, хто хоче швидко та смачно нагодувати близьких. Вишуканого акценту пісному борщу додає копчена парика від NeedSpise.


Вам знадобиться

  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • 1 буряк
  • 1 невелика капуста
  • 3 невеликі картоплини
  • 1-2 зубчика часника
  • 1,5 л води
  • томатна паста до смаку
  • Сіль, перець, лавровий лист та копчена паприка до смаку

Ви завжди можете збільшити або зменшити кількість інгредієнтів на свій розсуд в залежності від бажаної густини борщу.


Натерти на крупній терці моркву, буряк, дрібно порізати цибулю та часник.


Всипати на сковороду, додати томатну пасту, зробити піджарку.


Капусту порізати соломкою, додати у каструлю з водою.


Порізати картоплю, додати до капусти, всипати сіль, перець, лавровий лист.

Щойно вода закипить, додати піджарку.


Додати копчену паприку до смаку.


Варити до готовності усіх інгредієнтів, залишити борщик постояти кілька годин, краще на ніч. Подавати зі сметаною, додати петрушку ,зелену цибулю або іншу зелень вам до смаку.


Смакуйте вишуканий борщик з копченою паприкою!