Коли дім наповнюється ароматом солодкої випічки, почуття затишку ніби наповнює все навколо. Спробуйте незвичне поєднання хрумкого листкового тіста та кислувато-солодкого варення з ревеню.
Вам знадобиться
Листкове тісто потрібно заздалегідь розморозити, викласти на пергамент та нарізати на прямокутники.
З одного боку прямокутників зробіть горизонтальні розрізи, відступаючи 1-1,5 см від краю тіста, як показано на фото.
На інший бік викладіть варення з ревіню, відступаючи 2-3 см від краю тіста та початку надрізів.
Складіть слойку, перекинувши бік з надрізами зверху над начинкою, ретельно з’єднайте краї з усіх боків, змочивши руки водою.
Змастіть кожну слойку яйцем, викладіть на застелене пергаментом деко та випікайте 20-25 хв за температури 180-200°C. За бажанням додайте цукрової пудри.
Насолоджуйтесь ніжним смаком!
Крафтове варення з ревеню від карпатського виробника Тростянецьке ранчо можна придбати у магазині «Смак українських Карпат». Ревінь для варення власноруч вирощується сімейним виробництвом, тут застосовуються перевірені роками рецептури, що зберігають максимум смаку та користі натуральних продуктів.