up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

СЛОЙКИ З ВАРЕННЯМ З РЕВЕНЮ — апетитні смаколики до чаю

Коли дім наповнюється ароматом солодкої випічки, почуття затишку ніби наповнює все навколо. Спробуйте незвичне поєднання хрумкого листкового тіста та кислувато-солодкого варення з ревеню.

Вам знадобиться

  • заморожене листкове тісто 0,5 кг
  • варення з ревеню
  • 1 яйце для змащування
  • цукрова пудра за бажанням

Листкове тісто потрібно заздалегідь розморозити, викласти на пергамент та нарізати на прямокутники.

З одного боку прямокутників зробіть горизонтальні розрізи, відступаючи 1-1,5 см від краю тіста, як показано на фото.

На інший бік викладіть варення з ревіню, відступаючи 2-3 см від краю тіста та початку надрізів.

Складіть слойку, перекинувши бік з надрізами зверху над начинкою, ретельно з’єднайте краї з усіх боків, змочивши руки водою.

Змастіть кожну слойку яйцем, викладіть на застелене пергаментом деко та випікайте 20-25 хв за температури 180-200°C. За бажанням додайте цукрової пудри.

Насолоджуйтесь ніжним смаком!

Крафтове варення з ревеню від карпатського виробника Тростянецьке ранчо можна придбати у магазині «Смак українських Карпат». Ревінь для варення власноруч вирощується сімейним виробництвом, тут застосовуються перевірені роками рецептури, що зберігають максимум смаку та користі натуральних продуктів.