Ідеальний сніданок для поціновувачів страв із сиру — ніжні та смачні ліниві вареники. Приготування цієї страви не займе багато часу, а з простим рецептом легко впоратися навіть кулінару-початківцю. Щоб додати яскравий та вишуканий акцент, додайте замість соусу ожинове варення, яке гармонійно відтіняє м’який ніжний смак лінивих вареників.
Вам знадобиться
Сир протерти через сито.
Додати яйце, борошно, цукор та дрібку солі. Все ретельно перемішати.
Трохи борошна насипати на робочу поверхню, скачати з тіста трубочки.
Порізати на шматочки.
Відварити у підсоленій киплячій воді протягом 2 хвилин після того, як варенички спливуть.
Викласти на тарілку. Подавати з крафтовим ожиновим варенням від Тростянецького ранчо.
Насолоджуйтесь вишуканим сніданком!