Вишуканий смак білих грибів став справжньою візитівкою гуцульської автентичної кулінарії. Ці карпатські скарби збирають з червня по жовтень, та ми знаємо секрет, що дасть змогу насолоджуватися впізнаваним смаком будь-якого сезону. Один з найпростіших способів побалувати себе та близьких неймовірно ароматною традиційною стравою — приготувати юшку з сушеними білими грибами від СОК «Дари Гуцульщини».
Вам знадобиться
Попередньо замочити сушені гриби у воді на 20 хвилин, після — ретельно промити.
Вилити у каструлю 3 л води, всипати гриби, залишити варитися на 20 хвилин.
Поки гриби варяться, цибулину розрізати навпіл, порізати моркву.
Додати овочі до юшки разом з лавровими листками і часником, залишити варитися ще протягом 30 хвилин.
Додати шматочок вершкового масла, розтовчений у ступці перець та сіль. Подавати з порізаною дрібно зеленню.
Насолоджуйтесь ароматною грибною юшкою!