up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Фермерські Господарства Львівщини: куди поїхати на вихідні.

Недалеко біля Львова – можна і в гори потрапити, і сиру автентичного з’їсти, і продегустувати равликами, і рибку зловити. Розказуємо вам не лише про продукцію наших виробників, учасників ГС “Карпатський смак”. У них також цікаві фермерські господарства, де все облаштовано для відвідувачів, гостей і туристів.

Справжня автентика на Козяча ферма Двох Катерин. Тут для дорослих і малих багато розваг. Можна завітати у спеціально облаштований музей. На подвір’ї покататися на конячці, погодувати кіз, поспостерігати за курми, індичками, качками. Пройтися до річки і вдихнути на повні груди карпатського повітря. Продегустуєте сири та чаї, а поки гулятимете, для вас приготують – печену картопельку, курку, галушки, зупку з кропиви та запечені овочі. Десертом теж здивують. Меню для дорослих, діток та вегетаріанців.

Козяча ферма Двох Катерин
вул. Івана Франка, 145, с. Тухля, Сколівський р-н, Львівська обл.
+38 (096) 718-13-39

Делікатеси від українського фермера – Ферма Західний Равлик. Екскурсія на ферму: ви побачите де, і як народжуються та живуть равлики. Смачні гастротури та дегустація страв із равликів. Кожного разу меню видозмінене та доповнене новими стравами. Спробуєте суп, філе равлика під різними смачними соусами та аперитив. Для гурманів – біла равликова ікра.


с. Солонка, Пустомитівський р-н, Львівська область
+38 (067) 256 94 77 +38 (050) 223 82 78
www.zakhidnyy-ravlyk.com

Половити рибку і посмакувати її – Рибне господарство “Карпатський Водограй”. Тут у 32 ставках вирощують різні види риб: амурського сазана, судака, щуку, коропа та інших. Ви можете приїхати сюди порибалити, а потім відпочити та спробувати смачну рибу.


Львівська обл., м. Пустомити, вул. Ставкова 60
+38 (067) 37-49-266
oleh.habuda@gmail.com
www.karpatskij-vodograj.com.ua
#СмакУКраїнськихКарпат