Традиційно, восени у Львові проходить родинне Свято Хліба, на якому вшановують поживний, цілющий, смачний український хліб. Свято достатку і свято смаку.
На «Святі хліба» об’єдналися найкращі професіонали хлібної справи – ті, що присвятили своє життя плеканню давніх та нових традицій пекарства. Завдяки злагодженій співпраці керівництва, співробітників Музею та партнерів свято стало незабутнім дійством.
Участь у Святі Хліба взяли і учасники ГС “Карпатський смак”. Зокрема, “Еко Газда”, “Західний равлик”, а також керівник дегустаційного залу “Смак Українських Карпат” Іван Саломатін.
Дякуємо кожному, хто розділив з нами це свято, а керівництву Музею народної архітектури і побуту у Львові Роману Назаровцю за підтримку та пам’ятні дипломи.