up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Проект “Мандруй Україною” на дегустації “Смак Українських Карпат”

Мандруй Україною: стартував масштабний проєкт популяризації внутрішнього туризму. В рамках проекту на Львівщині організували чотириденний тур для представників засобів масової інформації. Мета – ознайомлення з курортними ресурсами та популяризація туризму в області.  межах престуру делегація відвідала Львів, Трускавець, Урич, Волосянку, Плав`я, Климець і Дрогобич.

Представники ЗМІ, провідних українських телеканалів відвідали і дегустацію “Смак Українських Карпат” у Львові. Учасник ГС “Карпатський смак” Андрій Карвацький  розповів усім запрошеним про українські Карпати, діяльність спілки,виробників. Опісля, журналісти мали можливість продегустувати справжню натуральну їжу від Смак українських Карпат!

Автентичні сири, бринза, соки, олія, ковбаска, грибочки, лекварі, і делікатесні равлики. А все це гарно йшло під закарпатське вино та палінку.

Престур Львівською областю відбувається за ініціативи Офісу Президента України та Державного агентства розвитку туризму України в період з 20 до 24 липня 2020 року.

Дякуємо за фото  Lviv Tourism Office