up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Карпатській дорозі смаку – бути!

Сьогодні відбулась зустріч із Управління туризму та курортів Львівської ОДА, представником Смак українських Карпат та національними експертами з питань розвитку сільських територій Карпатського регіону та проекту ГЗ з Доріг вина та смаку щодо створення Дороги смаку Львівщини!
Система Доріг – це комплексний туристичний продукт, який поєднує найкращі етногастрономічні та туристичні послуги регіону і сприяє збереженню та просуванню природної, історико – культурної та гастрономічної спадщини.

У рамках проекту вже розпочато створення Закарпатської Дороги Вина та Смаку, та ведуться напрацювання над створенням Карпатської дороги смаку, яка включає Буковинську та Івано – Франківські дестинації. Не оминули і Львівщини,адже тут також є багато хороших виробників, дегустаційних залів, садиб та якісного локального продукту. Тому, Дорога смаку Львівщини як складова Дороги смаку та вина України та її інтеграція у європейські дороги смаку!

Щиро віримо та надіємось, що створення такої дороги популяризуватиме гастрономічний туризм, сприятиме збільшенню туристичних потоків на сільські території, підвищення попиту на місцеву продукцію та збереження Гастрономічної Спадщини України. І дякуємо, що на цій дорозі знайшлось достойне місце і для виробників Смак українських Карпат.