up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Збори Правління ГС “Карпатський смак”.

В час карантину – Збори Правління ГС “Карпатський смак” онлайн.
Не зважаючи на ситуацію, яка склалась в країні та світі, ГС “Карпатський смак” продовжує активно працювати та розробляти план роботи на майбутнє. Ми весь перебуваємо в постійному контакті з кожним виробником, який є членом ГС, підтримуємо та допомагаємо.
 
Як зазначив, Голова Правління ГС “Карпатський смак” Павло Тізеш, карантинна ситуація в світі та країні вплинула безпосередньо на кожного виробника, але не зважаючи на це, команда повинна об’єднатися і напрацювати план для наступного проекту, в рамках програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).
Громадська спілка «Карпатський смак» – професійне неприбуткове об`єднання дрібних виробників продуктів харчування регіону Українських Карпат, та експертів, що працюють у напрямку відновлення традицій та смаку натуральних продуктів, збереження виробництва традиційних сільськогосподарських продуктів харчування. Ми надаємо виробникам натуральних продуктів харчування, членам спілки «Карпатський смак» право на користування ліцензію ТМ «Смак українських Карпат», що, у свою чергу підтверджує високі стандарти якості та безпеки виробництва, та наближає їх до визнання на міжнародному ринку.
#СмакУкраїнськихКарпат