ГС “Карпатський смак” взяла участь в Україно-швейцарському проекті «Розвиток медичної освіти», який реалізовується задля покращення якості медичної допомоги українцям через впровадження нових підходів й інструментів у медичній освіті.
Швейцарський (літній) клуб зібрав на навчальному заході лідерів охорони здоров’я, а саме – серед спікерів – Міністр охорони здоров’я, представники Національної служби здоров’я, Національної агенції забезпечення якості освіти, а серед учасників заходу – директори лікарень і центрів первинної медико-санітарної допомоги, провідні сімейні лікарі, онкологи, медсестри, медичні освітяни, журналісти тощо.
Успішна діяльність ГС «Карпатський смак» є показником плідної співпраці та підтримки Швейцарії, в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).
На завершення події, святкування Дня Швейцарії, ГС “Карпатський смак” провела дегустацію з продуктів Смак українських Карпат . Серед продукції, яку презентували на заході учасників ГС “Карпатський смак” – натуральні сири від Селиська сироварня, смачна м”ясна продукція від ФГ “Гашпар”, Еко-ферма “Зелений гай” та органічні лекварі ТМ “Пан Еко”.
Учасник ГС “Карпатський смак” Андрій Карвацький, розповів, що спілкуючись із відвідувачами, продукція наших виробників отримала найвище визнання та похвалу серед споживачів.