up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

ГС “Карпатський смак” на Агропорт 2020.

27 лютого у Львові відбувся ХІІІ Міжнародний форум з розвитку фермерства “AGROPORT WEST LVIV 2020». «Агропорт» – є одним з найбільших аграрних майданчиків в Східній Європі, який орієнтований на підтримку фермерства та сільськогосподарських виробників України. Цьогоріч захід пройшов у новому клубному форматі та фокусувався на виробниках окремої категорії. Серед учасників заходу – гості з Республіки Польща, Республіки Білорусь, США, делегації з Луганської, Хмельницької та Вінницької областей.


Вже не вперше ГС «Карпатський смак» бере участь у цьому масштабному форумі. Цього року, Голова Правління Павло Тізеш та учасники ГС «Карпатський смак» активно презентували ТМ «Смак Українських Карпат». Усі присутні мали можливість продегустувати, а також придбати натуральну продукцію виробників, фермерів ГС «Карпатський смак» .


Також Спілка долучилася до нагородження школярів-переможців конкурсу малюнків в рамках проекту здорового шкільного харчування.

Як зазначила PR – менеджер ГС «Карпатський смак» Галина Батюсь: “Для наших виробників дуже важливо, щоб діти споживали справжню натуральну, органічну їжу. А також були змалечку проінформовані про важливість та користь такої продукції. Наші діти – це наше майбутнє, всі вони повинні бути здоровими і щасливими. Тому наші виробники дбають, аби їхня продукція була натуральною, без домішок, а ще смакувала і була корисною для організму.”


Щиро радіємо та вітаємо, члена ГС “Карпатський смак” Олега Габуду. Його рибне господарство “Карпатський водограй” було визнано та нагороджено за найкращі аграрні практики Львівщини у рибництва. 

Дякуємо організаторам “Агропорту”, а також Департаменту Агропромислового розвитку ОДА за можливість долучитися до події. Надіємось, цей захід стане новим поштовхом для ще більшої та органічної співпраці у майбутньому.