up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Гастротур на ферму “Західний равлик”

На Ферма Західний Равлик стартував туристичний сезон. Запрошуємо Вас, разом з сім’єю чи компанією друзів, пізнати дивовижний та багатогранний світ равликів, а також відкрити для себе вишуканий смак страв з цих молюсків в колориті тематичних днів на туристичній локації ферми!

Зрозуміло, що ферма не може ще прийняти всіх бажаючих, але поступово, з послабленням карантину, в межах законодавства та дотриманням усіх вимог, туристи можуть відпочити на свіжому повітрі, відвідати равликову ферму та посмакувати смачними равликовими делікатесами.

Для вас розроблено кулінарні пропозиції, орієнтовані на різні кухні світу. Тижні французької, італійської, азіатської та української кухні, а також дні: День канапе з равликом, День пирога з равликом, та інші. Серед них є також і тиждень Гуцульської кухні: суп з равликами та білими грибами, равлики в трьох соусах, олії та інші смаколики.

В межах екскурсійної програми господарством, вам запропонують пізнавальну розповідь про равликів. Екскурсію проводить власниця ферми – пані Ірина. Позитивні емоції вам точно гарантовані, адже тут цікаво як дорослим, так і дітям).

Замовлення: +38 067 256 94 77.

Ферма Західний Равлик є учасником ГС “Карпатський смак”. #СмакУкраїнськихКарпат

http://www.zakhidnyy-ravlyk.com/ekskursiji/hastrotury