up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Вибори. Голова Правління 2020 – Тізеш Павло.

25 -26 лютого у Львові відбулись семінар та вибори Голови Правління ГС “Карпатський смак” на 2020 рік.  Члени ГС “Карпатський смак” одноголосно затвердили та проголосували за кандидатуру Тізеша Павла ТМ “Пан Еко” (Закарпаття).

Голова Правління – Павло Тізеш привітав всіх учасників, гостей та членів спілки; озвучив досягнення та пророблену роботу, висловив щирі сподівання про успішний подальший розвиток спілки та на співпрацю і розширення учасників та партнерів; подякував усім долученим до процесу роботи.

Під час зборів були присутні два консультанти: Ніколаус  Ролоффо та Юрій Оглашенний, які працюють над розробкою рекомендацій щодо майбутньої співпраці ГС “Карпатський смак” у Швейцарсько – українській програмі “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”. Метою їхнього візиту було обговорення поточної ситуації у громадській спілці та напрямів її діяльності в майбутньому, з метою розвитку комерційної складової та зацікавлення виробників. Зазначимо, що це вже не перший візит міжнародного експерта.

Ніколаус Ролоффо привітав усіх учасників ГС «Карпатський смак» та висловив надію, що спільними зусиллями вони зможуть досягти результату, а це своєю чергою, допоможе розвиватися спілці та мати успішний проект у майбутньому.

Даний захід організовано за підтримки Швейцарської Конфедерації в рамках програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві ізSAFOSO AG.