up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Святкові рогалики з лекварем (варенням)

До святкового столу – смачні рогалики. Як начинку можна додавати закарпатський леквар, або варення на ваш смак.

Інгредієнти:

  • Цукрова пудра 2 ст.л
  • Яйце 2 шт.
  • Леквар 250 г.
  • Борошно 500 г.
  • Цукор 100 г.
  • Дріжджі 10 г.
  • Вершкове масло 200 г.

  1. Просійте борошно в миску. Додайте до нього сухі дріжджі і добре перемішайте. Додайте до них  м’яке масло і  перемішайте до утворення маси з грудками.
  2. У велику миску розбийте яйця, додайте цукор.   Збийте їх за допомогою міксера або кухонного вінчика до пишної консистенції.
  3. Змішайте утворену яєчну масу з раніше підготовленим борошном і замісіть гнучке, однорідне тісто. Покладіть приготоване тісто в миску, накрийте кухонним рушником і залиште в теплому місці  на 15 хвилин.
  4. Потім розділіть тісто на дві рівні частини. Розкачайте кожну частину в тонкий великий корж. Виріжте однакового розміру кола з тіста.
  5. Тепер розріжте з тіста  рівні трикутники. Їх може вийти 8, але можна підготувати і більше. В середину покладіть леквар (варення)  і акуратно згорніть їх рогаликом.
  6. Покладіть всі підготовлені  рогалики на деко (30 см х 40 см), попередньо застелене папером для випікання. Випікаємо при 180 градусах , 5-20 хвилин до скоринки.
  7. Готові рогалики посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Придбати левар від ТМ “Пан Еко” можна на сайтіhttps://tuca-shop.com.ua/