up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Салат із гарбузом та бринзою

Салат із гарбузом та бринзою – страва, яка має цікаве поєднання інгредієнтів, що робить її оригінальною та смачною. Окрім двох основних інгредієнтів, нам ще знадобляться кедрові горішки, салатний мікс, тим’ян, спеції та оригінальна заправка, яка складається з гірчиці, бальзамічного оцту й оливкової олії.

Інгредієнти: 

Гарбуз – 500 г

Салатний мікс – 200 г

Сіль – за смаком

Горіхи Кедрові – за смаком

Бальзамічний оцет – ст. л

Тимян – 2 гілочки

Бринза – 50 г

Перець чорний мелений – за смаком

Гірчиця (готова) – 1 ч. л

Олія гарбуза – 4 ст. л

Гарбуз чистимо від шкірки і нарізаємо кубиками середнього розмріу. Кладемо на деко, солимо, посипаємо дрібним тимяном, поливаємо олією. Запікаємо гарбуз 25 хвилин, при температурі 200 градусів.

Готуємо до гарбуза заправку. Для цього в тарілці змішуємо бальзамічний оцет, гарбузову олію, гірчицю. У велику тарілку кладемо гарбуз, дрібно порізаний салатний “Мікс”, бринзу, горішки та поливаємо заправкою, яку ми зробли ранішу.

 Ну от і все – салат готовий до вживання. Смачного!