Інгредієнти:
Гарбуз – 500 г
Салатний мікс – 200 г
Сіль – за смаком
Горіхи Кедрові – за смаком
Бальзамічний оцет – ст. л
Тимян – 2 гілочки
Бринза – 50 г
Перець чорний мелений – за смаком
Гірчиця (готова) – 1 ч. л
Олія гарбуза – 4 ст. л
Гарбуз чистимо від шкірки і нарізаємо кубиками середнього розмріу. Кладемо на деко, солимо, посипаємо дрібним тимяном, поливаємо олією. Запікаємо гарбуз 25 хвилин, при температурі 200 градусів.
Готуємо до гарбуза заправку. Для цього в тарілці змішуємо бальзамічний оцет, гарбузову олію, гірчицю. У велику тарілку кладемо гарбуз, дрібно порізаний салатний “Мікс”, бринзу, горішки та поливаємо заправкою, яку ми зробли ранішу.
Ну от і все – салат готовий до вживання. Смачного!