up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Домашні булочки з лекварем (варенням)

Ароматні й такі смачні булочки з джемом нагадують випічку з дитинства. Такі м’які і пухкі, вони сподобаються як дорослим, так і дітям.

Домашні булочки можна готувати з  різним варенням, джемом або лекварем. 

У нас на сайті https://tuca-shop.com.ua/ ви зможете обрати леквар (варення)), яке вам найбільше до смаку: з абрикосу, вишні, чорниці, кизилу, малини тощо.

 

Інгредієнти: 450-500 г борошна, 250 мл теплого молока, 7 г сухих дріжджів, 75 г цукру, 1 яйце, 40 г вершкового масла, 30 мл олії, 1 чайна ложка ванільного цукру, 1/2 чайної ложки солі, 120 г будь-якого джему, жовток для змазування.

Приготування: у мисці змішати молоко, дріжджі і цукор. Залишити на 10-15 хвилин. Додати розтоплене вершкове масло, олію, яйце, ванільний цукор і сіль. Все це акуратно перемішати, поступово додаючи борошно, замісити м’яке тісто.  Тісто накрийте і залиште на 1-1,5 години. Розділіть тісто на 15 рівних частин. Перекладіть на деко. Потрібно зробити поглиблення в кожній булочці. Накрити плівкою і залишити на 20 хвилин. Заповнити поглиблення джемом і змастити яєчним жовтком.
Випікати при температурі 190 градусів 25-30 хвилин. Коли булочки охолонуть, посипати цукровою пудрою.
Смачного!