up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Гастромандри Львівщиною: мандруймо і смакуймо!

Туристи обирають локації місцевих фермерів, бо там смачно, якісно і гарантовані позитивні емоції та враження.

Ірина Цицак № 16 (2233), середа, 26 лютого 2020

Сири, равлики, риба, ковбаси, мед, полуниці, банани, малинове та ожинове вино, варення з рожі та ще багато всього… Усю цю смакоту пропонують туристам під час гастромандрів Львівщиною! Вирушивши бодай раз у гастромандри, ви вже нізащо не відмовитеся від таких подорожей. Ще б пак, справді, дуже смачно, якісна продукція від наших львівських фермерів, працьовитих фермерів, які щиро люблять те, що роблять! Від них отримуєш неймовірно яскраві емоції та враження і позитивну енергетику. Львівщина багата не лише на мальовничі природні куточки, красиві архітектурні пам’ятки, а й на пропозиції скуштувати смаколиків.

Наш край славиться локальною продукцією. Хтось обожнює сири і вирушає в Карпати на «Козячу ферму Двох Катерин» у село Тухля. Хтось любить рибу і їде в Пустомити у рибне господарство «Карпатський водограй». Хтось нетерпляче очікує весни і початку сезону на сімейній фермі «Західний Равлик» у селі Солонка, де можна дегустувати равликів. Хтось – літа і збору солодких полуниць із полів господарства «Файна Беррі» чи куштування меду від «Медового блюзу».
Цього разу товариство львівських фермерів само подалося в мандри у засніжені Карпати. Зустріч членів туристичного гастроклубу Львівщини відбулася в селі Тухля на «Козячій фермі Двох Катерин», тим паче що привід був поважний і святковий – колоритне карпатське весілля на фермі. Заміж виходила одна із її співзасновниць Катерина Лісова, переселенка зі сходу України. Це була дуже тепла, щира, гармонійна і драйвова забава. Свято засвідчило, що фермери вміють не лише сумлінно працювати, але й гарно відпочивати.
Продовження тут: http://www.lvivpost.net/lvivnews/n/45767?fbclid=IwAR044yfFmg5Z59RPg3huvAwB2KW9fhDf2rMryJiqNKGGfiMwwu3sMDIxeO0