up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Загальні збори ГС: плани затверджено, голову Правління обрано

4 березня 2021 року у Львові відбулись Загальні збори учасників ГС «Карпатський смак».

З вітальним словом виступив голова Правління Павло Тізеш. Він зазначив, що цей рік був не простим для кожного, але завдяки згуртованості та спільній роботі усієї команди, ми продовжили працювати та розвивати спілку.

Павло Тізеш подякував кожному виробнику, а також урочисто вручив Ліцензії. Зазначимо, що Громадська спілка «Карпатський смак» працює в постійному контакті з кожним виробником продуктів харчування, що є членом спільноти, тим самим забезпечуючи максимальну безпеку та якість продукту. Як результат, після інспектування, та перевірки на дотримання вимог та критеріїв, після висновків інспекції, рішенням правління, ми надаємо ліцензію виробнику на право користування ТМ «Смак Українських Карпат».

Разом із головою Правління Павлом Тізешом  та виконавчим директором Галиною Батюсь, учасники обговорили план діяльності на наступний рік. Важливим кроком для спілки стало підписання франчайзингового договору із членом Правління Андрієм Карвацьким. Ця партнерська угода дасть старт роботи онлайн магазину, де кожен  охочий зможе придбати продукцію виробників карпатського регіону під ТМ «Смак Українських Карпат». Зазначимо, що старт онлайн магазину запланований на 10 березня 2021 року.

З вітальним словом виступив координатор зі швейцарсько-української програми “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України” Юрій Оглашенний. Він від імені швейцарських колег привітав усіх учасників спілки із активною роботою та відзвітував по роботі із НАССР та розповів про базові вимоги до харчового Законодавства, які наближчим часом будуть додані до переліку інспекцій виробників.

Під час Загальних зборів, учасники також обговорили відкриття дегустаційних залів у Буковелі та Івано-Франківську, які планують відкрити вже цієї весни.

Основною частиною зборів – було таємне голосування. За підрахунками, головою Правління вже вкотре став Павло Тізеш ТМ “Пан Еко” (Закарпатська область), а його заступником Михайло Стовпюк Stovpiuk family brand(Івано – Франківська область). Також було обрано і Правління, яке складається із двох членів із кожної області.

Діяльність громадської спілки «Карпатський смак» здійснюється за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org.

Фото: Тарас Атаманів

Місце проведення: Шевченківський гай https://lvivskansen.org/