Виробництво на фермі Двох Катерин
Непроста історія двох жінок зі Східної та Західної України, яких поєднали складні життєві обставини та які зуміли розвинути власну справу. У спілкуванні та любові до тварин народжується надзвичайно смачний та поживний сир, який залюбки смакують усі відвідувачі ферми: від туристів до місцевих мешканців.
На території ферми працює дегустаційний зал, проходять екскурсії та майстер-класи. На
фермі вирощують 28 кіз та козенят, є також двір зі свійськими птахами. Господині дозволяють годувати тварин та доїти кіз.
Продукція ферми Двох Катерин
Сири з козячого молока серії «Голиця» (копчені та напівм’які), домашні м’ясні вироби, домашнє вино, мариновані гриби, чаї з карпатських трав, домашній квас.
Катерина Лісова, Катерина Ільків, члени ГС «Карпатський смак»
Члени спілки з 2018 року. Це нові цікаві можливості для нас, аби розвивати власну справу, яку любимо, у яку вкладаємо сили та весь свій потенціал. Для нас це новий рівень у нашій справі.