22-23 травня у Києві відбувся наймасштабніший Фестиваль сирного мистецтва ProCheese Awards, де було представлено понад 200 ексклюзивних видів сиру з усієї України.
Близько 24 сироварень з України взяли участь у ProCheese Awards. Також під час фестивалю був встановлений рекорд України на найбільше сирне плато, довжина якого сягнула понад 9 метрів.
В рамках конкурсу на кращий український сир, міжнародним журі було обрано ТОП-12 сирів України. Серед них і виробники ГС “Карпатський смак” – Козяча Ферма Двох Катерин (сир «Лютий» категорія: свіжий сир) та Чесниківський сир (сир «Норберт» категорія: напівтвердий сир).
ProCheese Awards 2021 — національний конкурс, у якому зможе взяти участь будь-який виробник сиру, не залежно від розміру та обсягу виробництва, який має всі необхідні документи. Переможець конкурсу отримає можливість уперше представляти Україну та свій продукт на міжнародній арені.