Карпатська продукція на “Terra Madre” – виставці slow food в Турині
“Неспішна насолода смачною, натуральною, локальною та сезонною їжею” – фундамент філософії “slow food”.
З 22 по 26 вересня в Турині (Італія) відбувся Terra Madre – з”їзд прихильників руху Slow Food. Виставка локальної продукції, дегустації, конференції, ярмарок – насичені дні для роботи, знайомства та підтримки один одного тих, хто цінує чесну їжу. Серед учасників – делегація виробників, фермерів, організацій та прихильників руху з України. Достойне представлення на стенді української продукції викликало велике зацікавлення серед іноземних країн.
Учасниця ГС “Карпатський смак”,
Катерина Тарасенко СОК “Карпатські газди” презентувала на виставці не лише свою автентичну продукцію (різні види сирів, сиропів тощо), але й інших учасників ТМ “Смак Українських Карпат”. Серед продукції: карпатські гриби, чаї, лекварі, сири та зернові тощо.
Дякуємо кожному, хто в такий нелегкий час, долучається до популяризації України, продукції локальних виробників та створює позитивний іміжд нашої країни в світі.
Слоуфуд, Slow Food — це анти-споживацький рух, що сприяє місцевим продуктам та традиційній їжі. Був заснований Карло Петріні в Італії в 1986 році. Налічує понад 100 тисяч прихильників у більш, ніж 160 країнах, серед яких і Україна. Позиціонується як альтернатива швидкому харчуванню, прагне зберегти традиційну та регіональну гастрономічну культуру та заохочує розведення сільськогосподарських рослин, насіння та худоби, характерних для місцевої екосистеми та спрямований проти глобалізації сільськогосподарської продукції.
ГС “Карпатський смак” – дивимось у майбутнє разом! Їжте лише якісну їжу, не поспішайте, відчувайте всі смакові відтінки та отримуйте від процесу неабияке задоволення!