Головна » Дегустація на Міжнародному форумі Індустрії, туризму та гостинності
Дегустація на Міжнародному форумі Індустрії, туризму та гостинності
З 20 по 22 жовтня у Львові пройшов Міжнародний форум Індустрії Туризму та Гостинності.
Серед експонентів виставки були представлені Львіщина, Тернопільщина, Івано -Франківщина, Буковина та Закарпаття. ГС “Карпатський смак” також долучилася до цьогорічного форуму і запропонувала учасникам виставки дегустацію”Смак Українських Карпат”
Під час дегустації, учасники форуму спробували смачні сири, карпатську бринзу та делікатесний копчений сир з Козячої ферми Двох Катерин.
М”ясні делікатеси (шовдар, пікницю, сиров”ялену салямі та вироби із мангалиці ) можна було скуштувати від Закарпатських виробників ФГ Гашпар та Пан Еко. До речі, до сиру та м”яса найкраще смакували лекварі з ожини та абрикосу. Органічна олія із гарбуза від українського виробника “Елітфіто”, карпатські чаї від “Міх чаю” та “Чиста флора”, а ще смачний мед, закарпатська палинка та смачні соки і огірочки від ТОВ “Лілак”.