up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

“AgriFood Маркетинг”: презентація – дегустація для споживачів від “Дари Гуцульщини”

12 липня 2024 року, в Івано-Франківську, було організовано презентацію–дегустацію у  Сімейній ресторації Мулярових.
В рамках проекту “AgriFood Маркетинг” відбулась фотовиставка, яка мала на меті ще більше, візуально ознайомити споживача із виробником та його продукцією, а в кінцевому результаті, збільшити продажі в точці представлення.
В цей день, споживач також мав можливість поспілкуватися з виробником «Дари Гуцульщини» та продегустувати його продукцію, побачити її не лише візуально, а й відчути на смак.
Шеф – кухарем  ресторації Віталієм Качканом, був розоблений дегустаційний сет із продукції виробника, а саме грибів за авторськими рецептами.
Таким чином, споживач отримав цілісну картину –   візуал, розповідь, смак – що по-перше дає повну інформацію про продукт, а також збільшує шанси, що в кінцевому результаті, споживач  придбає продукцію не одноразово, а стане постійним клієнтом.
Автентичний кайф – так про презентацію – дегустацію від виробника “Дари Гуцульщини ” відгукувались відвідувачі ресторації Дім Мулярових . Лисички з лободою і журавлиною, білі гриби з кропивою і бринзою, рулет з сироїжок із начинкою – конфітюр з гогодзи – таке може приготувати лише професійний шеф- кухар з хорошою фантазією та карпатським смаком.
Сімейна Ресторація Мулярових – ресторан гуцульської кухні, а також крамниця та власна пекарня.  Разом із виробниками ГС “Карпатський смак” розробляє та впроваджує проекти по підтримці та промоції малих і середніх крафтових виробників та локальної продукції. Тут можна придбати крафтовий продукт, а також продегустувати страви, в основі яких смачна, натуральна продукція фермерів, локальних виробників.
Органічний, локальний виробник “Дари Гуцульщини” – виробництво розташоване в смт Путила, Чернівецької області. Кооператив, створений у 2015 році, провадить свою діяльність серед Карпат в екологічно чистому районі Путильщини, де у радіусі більше ніж 100 км немає жодного діючого промислового підприємства. Основний вид діяльності кооперативу: заготівля, переробка та зберігання дикоросів (грибів та ягід). Виготовлену продукцію реалізують на території України у мережах магазинів та ресторанів.

Цей захід було проведено в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі») за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Проект “AgriFood Маркетинг: виробництво візуального контенту для збільшення обсягу продажів продукції членами та клієнтами організацій – членів консорціуму шляхом промоції візуального маркетингу серед агро МСП.” Проект створено у співпраці Органічна Україна як лідер Agri Food консорціуму, до складу якого входять ГС “Міжрегіональний союз птахівників та кормовиробників України”  та ГС “Карпатський смак” .