Автентичність, Смак, Якість

up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Семінар – зустріч учасників ГС “Карпатський смак”

11-12 лютого у Львові відбулась перша частина семінарів з розробки стратегії діяльності громадської спілки «Карпатський смак» на 2020 – ий рік. 
Захід відбувся за підтримки  Швейцарської Конфедерації в рамках програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG.
Два дні учасники ГС “Карпатський смак”, разом із міжнародним експертом Ніколаусом Ролоффо розробляли план функціонування та життєдіяльності ГС “Карпатський смак”, обговорювали плюси та мінуси, аналізували минулі роки роботи та затверджували плани на майбутнє.