До складу амаранту входить неймовірна кількість корисних для здоров’я людини речовин, та лізину, це джерело калію, заліза, кальцію, фосфору та магнію, а його білок є більш цінним, ніж білок молока.
Амарант містить 14 % клітчатки, 18 % протеїну и 18 % цукру. Білок амаранту вважають дієтичним, а рослину використовують у продуктах, що призначають дітям.
Технологія приготування напою з амаранту «Життєдайний коктейль Костіва»: у літрову кружку влити 800 мл води, та всипати 5 ст ложок зерна амаранту, варити пів години час від часу помішуючи слідкуючи щоб не пригорів; далі, коли напій гарячий, його слід розбити змішувачом (блендером), а коли коли остигне (40 °C) слід добавити 3 ст із чубком (не жалійте) меду і знову розмішити змішувачом.
Готово для вживання.
За рекомендаціями Богдана Костіва, до напою можна добавити до смаку: чорнушку, яблука, груші, моркву тощо.
Пийте, Будьмо !
Ви також, безпосередньо у виробника, можете:
Подробиці на сайті: Фермерське господарство Костів
Довідка за телефоном виробника Богдана Костіва +38 (068) 011 83 82.