up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Зелений Яр, ПП


Яремчук Василь
с. Микуличин, уч. Горби, Яремчанська міська рада, Івано-Франківська обл.
+38 (098) 586-67-73 +38 (097) 422-28-75 +38 (067) 344-70-87
shurov2007@ukr.net
http://zelenyar.com/
Козині сири, молоко

Фермерське господарство «Зелений Яр»
Господарство, розташоване в екологічно чистому районі Івано-Франківської області, мальовничому селі Микуличин, засноване у 2010 році.

Фермери відродили унікальне полонинське господарство, почали розводити породистих кіз та виробляти делікатесний сир.

Господарство має три рівні: перший – котеджні будиночки, другий – сучасна ферма для утримання кіз, переробки молока, виробництва та дозрівання сиру, третій – на полонині Горгани, де у літню пору гості мають змогу милуватися неймовірними карпатськими краєвидами, спілкуватися з пастухами, куштувати молоко та долучитись до процесу виробництва козячого сиру.

  • Моя пристрасть – Українські Карпати: гори, полонини, рідний Микуличин.
  • Я пишаюся, що наша родина зуміла зберегти та відродити давні гуцульські традиції.
  • Довіра для мене – це головне у житті: без довіри не було б міцної сім’ї та успіху в роботі.

Продукція ПП «Зелений Яр»

Головна спеціалізація ферми – виробництво козячого сиру, молока та проведення оглядових екскурсій. Наша вурда – це італійський та французький сир «Рікота». Окрім того, ми також виробляємо сир «Пармезан» за швейцарською технологією, який можна зберігати більше року.

Василь Яремчук, член ГС «Карпатський смак»
Членство у ГС «Карпатський смак» позитивно вплинуло на роботу господарства, розширило коло спілкування та обмін досвідом. У перспективі хочемо, щоб спілка допомогла господарству у придбанні фермерського обладнання.

Documenting the Engagement of FIBL and SECO in the Ukraine. Copyright Tom Kawara / FIBL / SECO, July 2017. Visit of the enterprise “Zelenyy Yar” in Mykulychyn in the Carpatians. They produce sheep cheese in the mountains during summer and also offer holiday accommodation for tourists. Their products are sold under the Trademark “Taste of the Ukrainian Carpatians”. We were hosted by Mykola and his family.