Автентичність, Смак, Якість

up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

ЕКО-Карпати, ФГ


Ігор Небилович
Вулиця Обліски, 129, м. Долина, Івано Франківська область, Україна
+38 (050) 665 74 90 + 38 (034) 77 27 730
eko-karpaty@ukr.net
https://eko-karpaty.com.ua/
Козячий сир, молоко, йогурти

Господарство «Еко-Карпати», розташоване у селі Мала Тур’я (Івано-Франківська обл.), розпочало свою діяльність з виробництва сирів, задля якого й зайнялося тваринництвом.

Історія фермерського господарства «Еко-Карпати» розпочалася у 2013 р. із закупівлі 10-ти овець породи «Німецький меринос» із метою формування стада для продажу племінного молодняка. На сьогодні у фермерському господарстві уже 200 кіз альпійської та зааненської порід, а також 60 овець м’ясної породи
«Німецький меринос». На фермі встановлено сучасне доїльне обладнання. Усі сири виготовляються із пастеризованого молока. Щоб розпочати виробництво натуральних козячих сирів, керівник фермерського господарства «Еко-Карпати» Ігор Небилович вивчав та здобував досвід у швейцарських і французьких
сироварів. Так, було започатковано розведення та вирощування кіз альпійської та зааненської порід, а також виробництво якісних сирів і кисломолочної продукції.

  • Моя пристрасть – це сільське господарство.
  • Я пишаюся своєю якісною, смачною та гарною продукцією.
  • Довіра для мене – складно відповісти.

Продукція «Еко-Карпати»
Твердий козячий сир «Горган»: пресований з перцем.
М’який козячий сир «Брі»: сир з пліснявою, має насичений аромат та кремову
структуру.
Свіжий козячий сир «Будз»: сичужний розсільний сир із молочним слабосоленим
смаком.
Твердий козячий сир «Бойківський»: твердий сир (термін визрівання – 3 місяці) з
текстурною шкірочкою та насиченим ароматом.
Сир козячий з прованськими травами «Халлумі»: розсільний сир з прованськими
травами
М’який козячий сир «Фета»: сир козячий м’який в олії з перцем або травами.

Ігор Небилович, член ГС «Карпатський смак»
Член спілки з 2016 року. Позитивним моментом участі у спілці є нові цікаві та корисні
знайомства, досвід інших членів спілки, завдяки чому можна здобувати нові знання.