up
Напишите Нам
Напишите нам и мы свяжемся с вами

ТМ "Вкус Украинских Карпат" указывает на происхождение из региона, качество и вкус :

ПОХОДЖЕННЯ


Українські Карпати відомі як регіон з ідеальними кліматичними та екологічними умовами для вирощування якісної продукції. Як визначено в стандарті, походження продуктів під Карпатською ТМ стосується виробництва та переробки: (a) походження сировини для непереробленої продукції (100% з 4 областей) та переробленої продукції (90% з 4 областей, залежно від типу продукції), (б) місцезнаходження переробних потужностей (в межах 4 областей).

ЯКІСТЬ


Пов’язана з внутрішніми та зовнішніми параметрами, на які позитивно впливають чисті умови виробництва (4 області), надійними технологіями виробництва та переробки, адекватним пакуванням та маркуванням. Якість також підтримує прозорість спілкування зі споживачами.

Смак


Пов’язана з внутрішніми та зовнішніми параметрами, на які позитивно впливають чисті умови виробництва (4 області), надійними технологіями виробництва та переробки, адекватним пакуванням та маркуванням. Якість також підтримує прозорість спілкування зі споживачами.

СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ


Громадська спілка «Карпатський смак» працює в постійному контакті з кожним виробником продуктів харчування, що є членом спільноти, тим самим забезпечуючи максимальну безпеку та якість продукту. Як результат, після інспектування, та перевірки на дотримання вимог та критеріїв, після висновків інспекції, рішенням правління, ми надаємо ліцензію виробнику на право користування ТМ «Смак українских Карпат».

Маркування ТМ «Смак українських Карпат» проходять виробники продуктів харчування, категорії М1, що є членами спілки та відповідають вимогам.

Яким чином встановлюються відповідність?

Громадська спілка «Карпатський смак» приділяє особливу увагу до кожного етапу виробництва продукції, від поступлення, зберігання сировини, до етапу виробництва, зберігання та реалізації продукції.

ПРИНЦИПИ ДІЯЛЬНОСТІ ЧЛЕНІВ ГС "КАРПАТСЬКИЙ СМАК"