ПП НВФ Елітфіто

Олія

інфо

  Назар Дзюбанюк
  м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл.
  +38 0342 72 27 41, +38 050 37 32 523, +38 067 23 55 566
  info@elitphito.com,   premium@elitphito.com
  http://elitphito.com
  Натуральні олії, шроти та борошно

Підприємство “Елітфіто”, м. Івано-Франківськ, спеціалізується  на випуску натуральних олій, найвищої якості за технологією першого холодного пресування, та займається виробництвом високоякісного шроту, муки та натуральних дієтичних сумішей.

Історія створення.

Працюючи на ринку з 2010 року, Науково-виробнича фірма «Елітфіто» стала відомою в Україні та далеко за її межами завдяки репутації надійного бізнес-партнера та надзвичайно високій якості своєї продукції. Олії та борошно з льону, амаранту, волоського горіха і навіть гарбуза купують в Німеччині, Франції, Чехії, на Австралійському та Північноамериканському континентах!

Засновник та директор фірми «Елітфіто» – Назарій Дзюбанюк, лікар за фахом, здобув освіту у Івано-Франківській державній медичній академії та має великий досвід роботи за напрямком.

В умовах українських економічних реалій компанія впевнено дотримується європейських стандартів виготовлення усіх найменувань своєї продукції, щороку розширює асортимент та розвиває співпрацю з авторитетними науково-дослідними установами.

Головне завдання компанії «Елітфіто» – це турбота про вас та ваше здоров’я!

Продукція компанії «Елітфіто» – це ідеальне поєднання нових сучасних технологій і екологічно чистих рослинних компонентів.

Продукція компанії «Елітфіто» успішно продається у країнах Євросоюзу та по крамницях України.

Сировина. Для виготовлення продукції компанія «Елітфіто» використовує переважно місцеву сировину, яку дарують карпатські землі. Чернівецька область постачає волоський горіх та шипшину, Львівська – обліпиху та шипшину, Івано-Франківська – шипшину, розторопшу, льон, мак та амарант. Закарпатська область коноплю. Лише для олії чорного кмину та кунжуту сировина закуповується в Індії.

Вироби, що створені з місцевої сировини, входять до торговельної марки «Смак Українських Карпат», яка вирізняє якісні, смачні та натуральні продукти, вироблені в межах Українських Карпатських гір.

Елітфіто

Компанія виготовляє натуральні олії з рослин, які вирощені у гірській місцевості Українських Карпат, за межами населених пунктів:

  • обліпихова олія (органічна)
  • олія грецького горіха
  • олія шипшини
  • соняшникова олія
  • олія амаранту
  • олія льону
  • олія розторопші (органічна)
  • олія конжута
  • олія конопель (органічна)
  • Олія чорного кмину (органічна)

Якість – це головне! Якість продукції є головним показником для засновників «Елітфіто».

на підприємстві вона забезпечується застосуванням технології першого холодного пресування. Ця технологія полягає в тому, що насіння пресують при температурі не вище 60⁰С. При цьому в олії зберігаються всі корисні поживні речовини та цілющі властивості. Керівництво підприємства стверджує, що вони принципово не використовують інші технології – такі як екстрагування та екстракція хладоном, – а лише європейський шлях виготовлення олії – холодний віджим, що поширений у Європі та світі.

Так вже вийшло, що компанія з самого початку поставила перед собою жорсткі європейські вимоги, напевно, це і допомогло відразу потрапити на європейський ринок.

Унікальне поєднання кліматичних умов, екології та типових для Карпатського краю методів вирощування грецьких горіхів, обліпихи, шипшини, льону, розторопші, маку  та інших культур без використання хімічних речовин, у поєднанні з унікальною технологією, придає продукції компанії «Елітфіто» неповторний смак.

Цінність підприємства:

  • Досвід роботи
  • Висока якість сировини
  • Власна науково-виробнича база
  • Професійні кадри

Споживачі продукції гідно оцінили її якість, а бізнес-партнери переконались у надійності та ефективності співпраці з компанією.

Рекомендації та поради компанії “Елітфіто” – як споживати натуральну олію.

Фахівці компанії радять перевіряти якість олії при купівлі наступним чином:

  • У першу чергу слід подивитися на термін придатності олії, у закритому вигляді це – 2 роки.
  • Термін придатності шроту й борошна – 1 рік у закритому вигляді.
  • Якщо б олія була відкрита, можна було б спробувати її на запах – відразу чути, коли вона «гірчить».
  • Однак подібні вироби продаються закритими, оскільки не мають вступати у реакцію з киснем.
  • Певний осад в оліях допускається, однак олії «Елітфіто» такого осаду не містять.
  • Усі товари – від олії до борошна – слід зберігати в холодильнику протягом 3 місяців, окрім олії з льону, яка у відкритому вигляді буде придатною до споживання усього 1-2 місяці.

Підприємство “Елітфіто” учасник міжнародних ярмарків та виставок, фестивалів, де успішно представляє свою продукцію. На фото, презентація продукції компанії на Міжнародній виставці виробників органічних харчових продуктів БіоФах (BioFach) у виставковому центрі м. Нюрнберг (Німеччина).

Елітфіто

Підприємство є членом громадської спілки “Карпатський смак”, а продукція маркована ТМ «Смак Українських Карпат», тому пропагує розвиток якісної харчової продукції на території українських Карпат спільно з іншими виробниками Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Тернопільської областей. Від Карпатської торгової марки компанія чекає нових ідей, що їх запропонують колеги. Поєднавши досвід різних провідних виробників, всі підприємства, які об’єднані громадською спілкою стануть сильнішими, а отже – і успішнішими.

ТМ «Смак Українських Карпат» є гарантією того, що продукція ПП НВФ Елітфіто, маркована логотипом, походить з Карпатського краю, має високу якість та і відмінний смак, відповідно до встановлених критеріїв.

Як отримати детальнішу інформацію про продукцію компанії “Елітфіто”:

  • Телефонуйте за номером: +38 067 23 555 66
  • Пишіть листи на ел пошту: info@elitphito.com
  • Або перегляньте каталог продуктів на сайті http://www.elitphito.com/catalog

TOP