up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Бізнес-екскурсії для крафтових виробників (Івано-Франківськ)

Справжні місцеві делікатеси. Подивились як робиться м’ясний та солодкий крафт, який мають можливість куштувати гості Готелю “Надія” та відвідувачі мережі їхніх фірмових крамниць в Івано-Франківську.
В рамках Бізнес-екскурсії виробництвами готелю Надія відвідали м’ясний цех, де роблять фірмову ковбасу салямі з Хенесі та коптять у власній коптильні. Також завітали до кондитерського цеху, де виготовляють фірмові торти та морозиво власного виробництва.
А родзинкою стала солодка історія про трояндове варення власного виробництва від вирощування до виготовлення кінцевого продукту. Спеціальний сорт троянд вирощують на власних земельних ділянках, а потім обробляють та варять з нього унікальне варення.
Також на власному виробництві роблять сироп з бузини, який використовують у власній випічці – додають його, наприклад, у слойку, а також подають в ресторані замість меду до сирів.
Трьома словами про враження учасників після бізнес-екскурсії: «Смачно, унікально, несподівано»!
Готель «Надія» / Nadiya Hotel – дякуємо за прийом і досвід!
Захід проходив в рамках програми малих грантів, що реалізується в межах Проєкту “Підтримка підприємців і життєзабезпечення”, який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Львівською та Івано-Франківською міськими радами тобласними військовими адміністраціями.