+38-067-673-88-52

Оберіть вашу мову:

СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ

ЩО ОЗНАЧАЄ ТМ «СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ»

 ТМ «Смак Українських Карпат» є гарантією того, що продукція, маркована нашим логотипом, походить з Карпатського краю,

має високу якість та і відмінний смак, відповідно до встановлених критеріїв. Власником ТМ «Смак Українських Карпат» 

є громадська спілка «Карпатський Смак», створена за ініціативи виробників регіону Українських Карпат.

Останні Новини

вакансія Фахівець із фандрейзингу в ГС "Карпатський смак"

Громадська спілка "Карпатський смак" шукає нового працівника на посаду - Менеджер по залученню клієнтів та фандрейзингу (інформація англійською мовою).

Read more

Володимир Горішник, новий голова громадської спілки «Карпатський смак»

Інформуємо, що 2 грудня 2016 року у місті Стрий, відбулись Загальні Збори членів спілки «Карпатський смак» на яких обрано нового голову та членів правління.

Read more

Смачний Спас 2016

В селі Спас Коломийського району відбувся масштабний фестиваль автентичної карпатської кухні "Смачний Спас".

Read more
Смачні рецепти на кожен день

Берегівський угорський бограч-гуляш

Інгредієнти: на З кг м'яса різих видів, порізаного на шматки - ребра, м'якоть, шия і обов'язково ноги-копита - взяти 150 г копчного сала, 200 г цибулі, З00 г моркви, 200 г петрушки, кольрабу діаметром 10 см, 1кг картоплі, 2 столові ложки червоного молотого перцю, 1-2 шт. чорного молотого перцю , пучок зелені петрушки, 1 стручок гіркого перцю, 1-2 лаврового листа.

Читати далі

Банош – частина гуцульської душі

Інгредієнти:

- 500 мл вершків (або сметани, хоча у такому випадку каша може вийти кислуватою)

- 200 г кукурудзяної крупи

- дрібка солі

- бринза (краще овеча) та сало за смаком

 Міри наведено для невеликого домашнього казанку, в якому виходить дві середні порції каші. Якщо схочете готувати у великій каструлі, або, як і варто, у казані та на вогнищі, відповідно збільшуйте кількість інгредієнтів. Якщо використовуєте солону бринзу, кашу можна не солити.

Читати далі

Партнери

moo-moo