Автентичність, Смак, Якість

up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

СФГ Західний равлик


Ірина Юськевич
с. Солонка, Пустомитівський р-н, Львівська область
+38 (067) 256 94 77 +38 (050) 223 82 78
zakhidnyy.ravlyk@gmail.com
http://www.zakhidnyy-ravlyk.com/
Равлики, делікатеси

«Західний Равлик» – це родинна ферма Ірини та Івана Юськевичів, яка з 2017 року активно вирощує і розводить їстівні равлики з метою переробки на готовий продукт для внутрішнього ринку України та експорту живого равлика у стані анабіозу у країни Європейського Союзу.


Родина Юськевичів довго шукала можливостей для започаткування фермерської діяльності. Часті подорожі Європою відкривали нові горизонти та підходи до ведення бізнесу. Відпочиваючи у Греції у 2010 році, подружжя відкрило для себе страву з фаршированих равликів, що надихнуло на започаткування власної справи з вирощування, переробки та зберігання цих молюсків.

Труднощі ведення бізнесу супроводжували Юськевичів кілька років поспіль. Але Ірина та Іван не зупинялися, вчилися на своїх помилках і йшли вперед. Та після відвідин равликових ферм у Західній Європі, набравшись досвіду та інформації, справи пішли у правильному руслі. Сьогодні Юськевичі впевнено займаються улюбленою справою, а також навчають равликовому ремеслу нові покоління фермерів.

Моя пристрасть – експеримент: люблю ризикувати, знаходити щось нове та
неординарне.

Я пишаюся тим, що завдяки щоденній наполегливій праці ми змогли вийти на
новий професійний рівень у сфері равлиководства і відкрити корисний екологічно
чистий продукт для внутрішнього ринку України.

Довіра для мене – це чесність, відкритість та щирість у бізнесі та у повсякденному
житті.

 

Продукція «Західний Равлик»
Ферма спеціалізується на розведенні та реалізації равликів сімейства HELICIDAE роду Helix (Pomatia, Aspersa Maxima, Aspersa Muller). Види равликів відрізняються не лише походженням, а й розмірами. Їхнє м’ясо смачне та корисне. У його основі: білок (70%), амінокислоти (20%), жири (10%), а також магній, залізо, кальцій, мідь, цинк, йод, вітаміни групи «В» та повна відсутність холестерину. Страви з равлика є
природним афродизіаком, а ікру з равликів називають «білою» ікрою.

Ірина Ігорівна Юськевич, член ГС «Карпатський смак»
У ГС «Карпатський смак» з липня 2018 року. Членство дає додаткові можливості для
розвитку, сприяє реалізації продукції у межах різних фестивалів та ярмарків.