Автентичність, Смак, Якість


up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Семінар 5 травня 2015 року

Продукція та послуги з Українських Карпат користуються значним попитом не лише у українських споживачів, а також у туристів із-за кордону. Цінність живописних Карпатських пейзажів, культури та традицій створює унікальне підґрунтя для високо цінованих продуктів, являється важливим внеском і значним ресурсом щодо інвестицій до регіону.

З моменту реєстрації торговельної марки (ТМ) Смак Українських Карпат® (10 квітня 2014р.) багато роботи було зроблено! У тісному співробітництві з громадською спілкою «Карпатський смак», власником торговельної марки Смак Українських Карпат®, Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) проводить зустріч, де запланована презентація та обмін першими досягненнями, обговорення наявних можливостей та наступних кроків. Захід відбудеться 5 травня 2015 р. (вівторок), 10.00 – 17.00. Адреса: Галицька господа “Голодний Микола” (м. Львів, вул. Стрийська, 352 (виїзд з міста).

Запрошено представників приватного та громадського секторів, зацікавлених ключових гравців.

Розвиток торговельної марки Смак Українських Карпат® є одним з завдань швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (2012-2016), який фінансується Швейцарською Конфедерацією через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у співпраці з основними учасниками сектору в Україні та Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Додаткову інформацію можна отримати на: