Користь від участі у спілці «Карпатський смак»

Перелік основних напрямків діяльності громадської спілки «Карпатський смак», які на сьогодні здійснюються, в  залежності від багатьох факторів, у тому числі від цілей та задач, які ставить член спілки, підприємство, в залежності від рівня компетенції, наявності працівників, специфічності діяльності, особливостей ринку та інших умов.

Практична користь від участі у ГС «Карпатський смак»:

  • Можливість використовувати досвід, знання, експертність у власній діяльності
  • Можливість спілкуватись у середовищі експертів, з питань вирощування, виробництва та доробки натуральних, органічних продуктів харчування
  • Колективна та індивідуальна участь у ярмарках, виставках, форумах з питань виробництва та реалізації натуральних продуктів
  • Членство в громадській спілці, це показник професійності, авторитетності, порядності, надійності
  • Можливість використовувати досвід, знання, експертність у власній діяльності
  • Можливість спілкуватись у середовищі експертів, з питань вирощування, виробництва та доробки натуральних, органічних продуктів харчування
  • Колективна та індивідуальна участь у ярмарках, виставках, форумах з питань виробництва та реалізації натуральних продуктів
  • Членство в громадській спілці, це показник професійності, авторитетності, порядності, надійності
  • Розміщення інформації про виробника та його продукцію на сайті ГС http://tuca.com.ua
  • Розміщення інформації про виробника та продукцію у соціальних медіа https://www.facebook.com/tuca.ua/
  • Послуги з виготовлення професійних фотографій продукції, підприємства члена ГС
  • Розміщення іміджевих публікацій про ГС, членів спілки та їх продуктів у медіа
  • Організація ділових зустрічей з представниками різних цільових груп (кінцеві покупці та посередники (сектор торгівлі та харчування); журналісти; представники тур компаній; органи влад; освітні заклади).
  • Розміщення інформації про виробників, членів ГС у професійних та тематичних каталогах, для представлення серед цільових груп
  • Розміщення та представлення інформації про членів спілки на різних фестивалях, ярмарках, як в межах України так і за кордоном
  • Розміщення новин діяльності членів спілки в мережі інтернет, анонси та релізи
  • Отримання учасниками спілки бази даних (торгові майданчики, інтернет магазини, що мають зацікавлення у співпраці).
  • Підготовка та розсилка спеціалізованих матеріалів (методичні посібники), з питань підвищення конкурентності підприємств та ведення підприємницької діяльності
  • Організація та проведення тематичних семінарів, освітніх заходів та презентацій для членів ГС
  • Робота в організаційних комісіях ГС «Карпатський смак» з питань розвитку спілки
  • Розсилка членам ГС корисної ринкової інформації, з питань організації та представлення продукції, участі у професійних заходах, семінарах, ярмарках
  • Проведення майстер-класів, тренінгів для членів ГС з специфічних питань діяльності підприємств членів ГС
  • Консультації з питань доробки та передпродажної підготовки продукції
  • Допомога у підборі упаковки, можливості застосування ТМ «Смак українських Карпат»
  • Можливості проведення стажування, підвищення кваліфікації працівників та представників членів ГС
  • Консультації з питань створення нових каналів збуту продукції
  • Консультації з питань та вимог ринку до продукції, сировини та умов торгівлі
  • Консультації з пошуку та підбору обладнання для представлення продукції та членів ГС
  • Персональні консультації з питань просування, позиціонування продукції, підприємств
  • Можливість використовувати досвід, знання, експертність у власній діяльності
  • Можливість спілкуватись у середовищі експертів, з питань вирощування, виробництва та доробки натуральних, органічних продуктів харчування
  • Колективна та індивідуальна участь у ярмарках, виставках, форумах з питань виробництва та реалізації натуральних продуктів
  • Членство в громадській спілці, це показник професійності, авторитетності, порядності, надійності
  • Можливість використовувати досвід, знання, експертність у власній діяльності
  • Можливість спілкуватись у середовищі експертів, з питань вирощування, виробництва та доробки натуральних, органічних продуктів харчування
  • Колективна та індивідуальна участь у ярмарках, виставках, форумах з питань виробництва та реалізації натуральних продуктів
  • Членство в громадській спілці, це показник професійності, авторитетності, порядності, надійності
TOP