18 листопада 2015 року, директор ГС “Карпатський смак” разом із координатором від FIBL, взяли участь у прес-клубі за результатами проекту «Інновації в сільському туризмі», м. Києв.
Директор ГС “Карпатський смак”, разом із координатором проекту від FIBL взяли участь у прес-клубі за результатами проекту «Інновації в сільському туризмі». Організаторами прес-клубу були МБО ІЦ «Зелене досьє» та Орхуський інформаційно-просвітницький центр. У результаті трьох річної роботи у складі міжнародного консорціуму над проектом «Інновації в сільському туризмі», була створена базова навчальна платформа InRuTou (Нові інформаційно-комунікаційні засоби для сталого розвитку туризму в сільських гірських регіонах).
У прес-клубі також взяли участь координатор проекту в пілотному регіоні України: Микола Близнюк, Центр громадських ініціатив, Косів, Івано-Франківська область, представники Мінекології, активісти в галузі освіти й туризму.
https://www.dossier.org.ua/innovaciyi-v-silskomu-turizmi-uroki-nashogo-proektu
https://www.ukraine.fibl.org/ua/ua-about-project.html