ГС «Карпатський смак» затвердила стратегію на 2018-2020 роки
Громадська спілка «Карпатський смак», у місті Хуст на зборах правління, 2 липня 2017 року затвердила стратегію на 2018-2020 роки, визначила подальші кроки роботи та прийняла нових членів.
На зборах правління за участі гостей SECO та FiBL., були розглянути наступні питання:
- Вступне слово та привітання Голови правління спілки Володимира Горішника
- Очікування SECO – доповідала Барбара Йегін.
- Затвердження стратегії 2018-2020 – доповів Джекі Шарбону.
- Представлено та затверджено нових членів ГС «Карпатський Смак», доповів Олександр Масловський.
- Представлено звіт директора про функціювання спілки, доповів Олександр Масловський.
- Презентації нового сайту www.tuca.com.ua – доповів Олександр Коваль).
- Представлено звіт за пророблену роботу над створенням магазину шоу рум «Смак Українських Карпат» – доповів Назар Фігун.
- Члени спілки обговорили та визначили наступні кроки роботи спілки.
- Проведено органолептичний тест взірців продукції, яку надали потенційні члени до ГС «Карпатський смак».