ЕКО-Карпати, ФГ

Молочна продукція

інфо

 Власник Ігор Небилович
Вулиця Обліски, 129, м.Долина, Івано Франківська область, Україна
+38 050 665 74 90 та + 38 (034) 77 27 730
  eko-karpaty@ukr.net
  Сторінка ферми в мережі фейсбук: ФГ "ЕКО Карпати"
  Козячий сир, молоко, йогурти

 

Фермерське господарство «ЕКО-Карпати» знаходиться у Прикарпатті, в селі Мала Тур’я (Івано-Франківська область) та розпочало свою діяльність з налагодження виробництва сирів, саме задля цього і зайнялися тваринництвом.

Історія фермерського господарства «ЕКО-Карпати» розпочалась у 2013 році, з закупівлі 10 овець породи німецький меринос із метою сформувати стадо для продажу племінного молодняка. На сьогодні, у фермерському господарстві «ЕКО-Карпати» знаходиться 200 кіз альпійської та зааненської породи, а також 60 овець м’ясної породи німецький меринос. На фермі є доїльне обладнання. Усі сири виготовляються із пастеризованого молока.

Продукція фермерського господарства «ЕКО-Карпати»:

  • Твердий козячий сир “Горган”- пресований, термін визрівання від 3-х місяців з перцем. Має приємний смак та пікантний аромат. Вакуумне пакування.
  • Мякий козячий сир “Брі” – тип сиру мякий з пліснявою, має сильний аромат та кремову структуру. Пакування металізована фольга та картон.
  • Свіжий козячий сир “Будз” – сичужний розсільний сир, що має молочний слабосольний смак. Вакуумне пакування.
  • Твердий козячий сир “Бойківський” – твердий сир (термін визрівання 3 місяці), з текстурною шкірочкою та насиченим ароматом. Вакуумне пакування.
  • Сир козячий з прованськими травами “Халлумі” – розсільний сир, з прованськими травами. Вакуумне пакування.
  • Мякий козячий сир “Фета” – сир козячий мякий в олії, з перцем, або травами. Вага: 270 г, масса сиру – 150 г. Пакування – скло.


Щоб розпочати виробництво натуральних козиних сирів, керівник фермерського господарства “Еко-Карпати” Ігор Небилович вивчав та здобув новий досвід, у тому числі у швейцарських і французьких сироварів. Так було започатковано розведення кіз альпійської та зааненської порід, а також виготовлення якісних сирів і кисломолочної продукції.

З весни до осені стадо пасеться на природних луках українських Карпат, а в зимовий період, для харчування використовується сіно і концентровані корми. Саме там і робиться сир з козячого молока. Слід зазначити, що ферма обладнана доїльним устаткуванням. Вся продукція виготовляється з пастеризованого молока.

Козячий сир надзвичайно корисний та поживний продукт, який використовують у гастрономії багатьох країн. Для Карпат, він є унікальним, оскільки з давніх давен входить до традиційних продуктів, якими харчуються жителі краю. Користь козячого сиру обумовлена великим вмістом вітамінів і мінералів.

ТМ «Смак Українських Карпат» є гарантією того, що продукція ФГ “ЕКО Карпати”, маркована нашим логотипом, походить з Карпатського краю, має високу якість та і відмінний смак, відповідно до встановлених критеріїв.

Вгору