Автентичність, Смак, Якість


up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Участь виробників ТМ «Смак Українських Карпат» у фестивалі «Буковинська осінь 2013»

29 вересня 2013 р. на території експоцентру «Буковинська Троя» (село Реваківці Кіцманського району Чернівецької області) відбулася сільськогосподарська виставка-ярмарок «Буковинська осінь – 2013», у якій взяли участь фермери та виробники харчових продуктів Чернівецької та сусідніх областей.

Особливістю цьогорічної виставки є те, що вперше на Буковині була представлена продукція, яка позиціонується на ринку під Карпатською торговельною маркою «Смак Українських Карпат». Виробники з чотирьох областей Карпатського краю (Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей) представили свою продукцію, яка відповідає критеріям походження, якості та смаку, які застосовуються до усіх продуктів з логотипом торговельної марки.

На сьогодні торговельна марка об’єднує 13 виробників харчової продукції. Її особливістю є те, що до неї залучаються малі та середні виробники, які можуть скористатись перевагами спільної маркетингової стратегії, пов’язаної з просуванням логотипу регіональної торговельної марки, а також можуть використати спільні торгові контакти для підвищення рівня продажів та прибутку. Впровадження даної ініціативи має на меті створення потужностей, ресурсів, мереж для сталого економічного розвитку регіону, популяризуючи його серед туристів і слугуючи моделлю для успішного розвитку ринків у інших регіонах.

Асортимент продуктів ТМ «Смак Українських Карпат» включає різні види продукції, специфічної для цього регіону: різні види сирів (коров’ячі, козині), м’ясні вироби, соки, леквар, джеми, мед, трав’яні чаї тощо.

Перше представлення продукції торговельної марки відбулося зовсім недавно – 25 серпня 2013 року – у рамках IV регіонального відкритого фестивалю автентичної карпатської кухні «Смачний Спас».

Михайло Стовпюк, СОК «Чиста Флора» (Івано-Франківська область): «У нас є величезний потенціал виготовлення традиційної продукції. Тому створення торговельної марки «Смак українських Карпат» допоможе товаровиробникам нашого краю більш голосно заявити про себе».

Валерій Петрюк, Буковинська асоціація сільськогосподарських дорадчих служб (Чернівецька область): «Представлення торговельної марки «Смак Українських Карпат» на Буковині є дуже важливим як з точки зору промоції продуктів, так і для залучення нових виробників якісної продукції. Адже Буковина має великий потенціал у виробництві екологічно чистих харчових продуктів».