березовий сік
Ми живемо у світі вибагливого вишукування косметичних засобів. На полках магазинів і аптек шукаємо для себе різноманітні кошти. Але, чомусь, забуваємо про навколишню нас природу, яка щедро обдаровує нас своїми самобутніми джерелами краси, молодості й здоров’я. І красуня- берізка займає одне з почесних місць серед рослин – цілителів. Натуральний березовий сік містить вітаміни, вуглеводи, фітонциди,
смак українських карпат
Торгова марка «Смак Українських Карпат» (далі – ТМ) забезпечує та просуває якість регіональної карпатської харчової продукції. Вона охоплює великий асортимент сільськогосподарської продукції (сировину і перероблену продукцію). Загалом, основна мета ТМ – посилити конкурентоспроможність аграрного сектору та його ключових гравців в цьому регіоні з метою стимулювання його економічно-соціального розвитку за допомогою такої торгової марки, яка створює
токан
Рецепт приготування токану практично не змінювався століттями, але все ж таки, перебуваючи в Карпатах, Ви відчуєте відмінність та особливість смаку. У кожному регіоні Карпат є своя традиційна кухня, відмінна від інших. Її відмінність формується за рахунок традицій життя місцевих жителів, їх рецептів, смаків. Пропонуємо Вашій увазі оригінальний рецепт приготування популярної страви токан, за рецептом вівчарів
Карпатський смак
Громадська спілка «Карпатський смак», у місті Хуст на зборах правління, 2 липня 2017 року затвердила стратегію на 2018-2020 роки, визначила подальші кроки роботи та прийняла нових членів. На зборах правління за участі гостей SECO та FiBL., були розглянути наступні питання: Вступне слово та привітання Голови правління спілки Володимира Горішника Очікування SECO – доповідала Барбара Йегін.
На сьогодні, все більше дієтологів рекомендують боротись з зайвою вагою, за допомогою рослинних олій. Завдяки високому вмісту в горіховій олії олеїнової кислоти, в організмі покращується обмін речовин, відбувається регулярне очищення кишечника, пригнічується механізм утворення підшкірного жиру. Таким чином, натуральна горіхова олія компанії «Еlitphito» природним шляхом позбавляє тіло від надмірної ваги, не вимиваючи з організму корисні
Сировари Петро та Інна Пригара з «Селиської сироварні» тим, кого цікавить, як обрати, зберігати та споживати якісний молочний продукт Отже, сировари «Селиської сироварні» рекомендують звертати увагу на наступні моменти: Натуральна молочна продукція не може довго зберігатися; Кожен сир мусить мати смак, аромат та не яскравий колір; Обов’язково потрібно звертати увагу на склад та інформацію про
У місті Мукачеві пройшов щорічний фестиваль “Червене вино 2016”.       “Червене вино” – це своєрідний ярмарок, справжнє свято: з колядками, ряженими, призами і, звичайно, дегустацією. Розмаїття сортів вина, його смаків і барв, оригінальність бочок та пляшок здатні задовільнити найвибагливішого гурмана. Це свято в традиційному закарпатському стилі проходило на території оновленого парку Перемоги. Члени
В селі Спас Коломийського району відбувся масштабний фестиваль автентичної карпатської кухні “Смачний Спас”.   ГС “Карпатський Смак” була представлена наступними виробниками: СОК “Карпатський мед”, ФОП Кос Христина, Еко-ферма “Зелений гай”, ФГ “Ростока”, ТМ “Пан Еко”, ПП НВФ “Елітфіто”, ТМ “Чавко”, ТМ “Селиська сироварня”, ФГ “ЕКО-Карпати”, ФГ “Малиновий рай” Окрім цього, для учасників та гостей фестивалю
1 грудня 2015 року проведено зустріч між ГС “Карпатський смак”, представниками FIBL і стратегічними партнерами спілки. У місті Львів, на території готелю “Львів” відбулася зустріч між дирекцією спілки, представниками FIBL (Tobias Eisenring і Сергій Гунько) та стратегічними партнерами із зовнішнього оточення. Мета зустрічі була окреслити напрямки розвитку ГС “Карпатський смак” та зміцнити відносини між спілкою і
11 серпня 2016 року в офісі ГС “Карпатський Смак”(надалі – ГС) відбулася зустріч Дирекції з організатором етнофестивалю автентичної карпатської кухні”Смачний Спас”, що пройде у с. Спас Коломийського району, паном Михайлом Стовпюком.   На зустрічі було розроблено програму участі ГС у фестивалі.     Дана зустріч транслювалася на телеканалі “Лан”. У ході робочої зустрічі, Голова правління ГС презентував
Вгору