смак українських карпат
Відкрийте для себе гастрономічні родзинки карпатського регіону, відчуйте нові смаки, пізнайте новий досвід та знання про край, доторкніться до традиції, культури під час дегустації «Смак українських Карпат» на території музею «Шевченківський Гай» у Львові. Як часто коли Ви вживаєте їжу, то вивчаєте свій власний смаковий досвід? Що Ви про це знаєте, думаєте? Уявіть собі музику
Міжнародна виставка органічних харчових продуктів Biofach 2018, у місті м. Нюрнберг, Німеччина, щороку збирає головних учасників органічного ринку світу, що б представити та спробувати новинки, поспілкуватись з партнерами та знайти нові ринки збуту. Традиційно, вже вп’яте на виставці органічних харчових продуктів БіоФах, що пройде з 14 по 17 лютого 2018 року у виставковому центрі м.
Кілька років тому група виробників західноукраїнських областей поставила мету визначити:  як вберегти і відродити певні традиційні культури виробництва тваринництва і рослинництва, а також відновити перевірену віками рецептуру.  Певний час виробники вивчали досвід, зокрема і сусідніх Європейських країн, і після подорожі до Чехії зародилась ідея створення громадської спілки, яка б професійно займалася цими питаннями.  За підтримки
амарант фото
До складу амаранту входить неймовірна кількість корисних для здоров’я людини речовин, та лізину, це джерело калію, заліза, кальцію, фосфору та магнію, а його білок є більш цінним, ніж білок молока. Амарант містить 14 % клітчатки, 18 % протеїну и 18 % цукру. Білок амаранту вважають дієтичним, а рослину використовують у продуктах, що призначають дітям. Технологія
Еко Газда
Популярність гастрономічних турів в Україні зростає, все більше українців та гостей, що відвідують Львів, Карпати шукають оригінальні, якісні, натуральні продукти харчування, що мають смак. Окремим трендом, є розвиток гастрономічного туризму, що поєднує відпочинок та дегустації продуктів у виробників. Громадська спілка “Карпатський смак” представляє розробляє туристичний маршрут “Смак українських Карпат”, до якого входять унікальні крафтові виробники продуктів
Гастрономічні тури та екскурсії по Україні набирають популярності серед туристів, то ж багато виробників якісних продуктів харчування розширюють власну діяльність та запрошують туристів до себе, тим розповідають їм про специфічність виробництва натуральних продуктів харчування, знайомлять їх з своїм господарством, інформують їх про властивості та характеристики. Громадська спілка “Карпатський смак” разом з виробниками продуктів харчування, та
Пророщене зерно, насіння, каліброване та ретельно відібране з найвищою питомою вашою, для кращого проростання, виробництва борошна, цільнозернової крупи, це корисне та здорове харчування для Вашого організму. Громадська спілка «Карпатський смак» пропонує Вашій увазі інформацію, про 12 видів насіння, зерна для пророщування, з українських Карпат, що вирощуються на території фермерського господарства «Костів» у Львівській області. Життєдайна
карпатський мед
Видатний вчений Ейнштейн сказав геніальну фразу: «Не стане бджіл – загине людство». Існування людства можливе лише з бджолами, поки ці комахи літають, ми живемо, так кажуть науковці. І вони праві, адже від роботи та ролі, у тому числі карпатської бджоли, в Карпатах залежать дуже багато різних біологічних процесів. Слід відзначити, що краща у світі бджола
бринза
Найвідоміший сир українських Карпат – бринза, це традиційний продукт вівчарства, що для жителів гірського краю завжди був однією з головних складових продуктів харчування. Що треба знати про традиційну карпатську бринзу? Наведемо Вам 10 фактів: Слово бринза запозичене з румунської мови, де воно означає сир взагалі; Традиція виробляти бринзу, припадає на період появи скотарства, від тоді,
свято хліба
Традиційне свято хліба у Львові пройде 10 вересня 2017 року та запрошує шанувальників на смачні дегустації хлібних виробів, та зустріч з виробниками натуральних продуктів. Організатори: Громадська організація «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області». Програма свята хлібу передбачає: Багатий ярмарок хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок та смачні дегустації. Шоу-програма у рідних традиціях: Посвячення хлібів, Виступи
Вгору