Еко Газда
Популярність гастрономічних турів в Україні зростає, все більше українців та гостей, що відвідують Львів, Карпати шукають оригінальні, якісні, натуральні продукти харчування, що мають смак. Окремим трендом, є розвиток гастрономічного туризму, що поєднує відпочинок та дегустації продуктів у виробників. Громадська спілка “Карпатський смак” представляє розробляє туристичний маршрут “Смак українських Карпат”, до якого входять унікальні крафтові виробники продуктів
Гастрономічні тури та екскурсії по Україні набирають популярності серед туристів, то ж багато виробників якісних продуктів харчування розширюють власну діяльність та запрошують туристів до себе, тим розповідають їм про специфічність виробництва натуральних продуктів харчування, знайомлять їх з своїм господарством, інформують їх про властивості та характеристики. Громадська спілка “Карпатський смак” разом з виробниками продуктів харчування, та
Пророщене зерно, насіння, каліброване та ретельно відібране з найвищою питомою вашою, для кращого проростання, виробництва борошна, цільнозернової крупи, це корисне та здорове харчування для Вашого організму. Громадська спілка «Карпатський смак» пропонує Вашій увазі інформацію, про 12 видів насіння, зерна для пророщування, з українських Карпат, що вирощуються на території фермерського господарства «Костів» у Львівській області. Життєдайна
карпатський мед
Видатний вчений Ейнштейн сказав геніальну фразу: «Не стане бджіл – загине людство». Існування людства можливе лише з бджолами, поки ці комахи літають, ми живемо, так кажуть науковці. І вони праві, адже від роботи та ролі, у тому числі карпатської бджоли, в Карпатах залежать дуже багато різних біологічних процесів. Слід відзначити, що краща у світі бджола
бринза
Найвідоміший сир українських Карпат – бринза, це традиційний продукт вівчарства, що для жителів гірського краю завжди був однією з головних складових продуктів харчування. Що треба знати про традиційну карпатську бринзу? Наведемо Вам 10 фактів: Слово бринза запозичене з румунської мови, де воно означає сир взагалі; Традиція виробляти бринзу, припадає на період появи скотарства, від тоді,
свято хліба
Традиційне свято хліба у Львові пройде 10 вересня 2017 року та запрошує шанувальників на смачні дегустації хлібних виробів, та зустріч з виробниками натуральних продуктів. Організатори: Громадська організація «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області». Програма свята хлібу передбачає: Багатий ярмарок хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок та смачні дегустації. Шоу-програма у рідних традиціях: Посвячення хлібів, Виступи
Зелений Гай
За останні роки, в українських Карпатах спостерігається справжній сирний бум. З’явилось дуже багато малих сироварень, де сировари, маючи той чи інший досвід, створюють справжні шедеври, експериментують з молоком та технологіями, відроджуючи старі, та започатковують нові смаки та сорти карпатського сиру. В Карпатах роблять сир з усіх можливих видів молока, це традиційно коров’яче, овече, козяче та
березовий сік
Ми живемо у світі вибагливого вишукування косметичних засобів. На полках магазинів і аптек шукаємо для себе різноманітні кошти. Але, чомусь, забуваємо про навколишню нас природу, яка щедро обдаровує нас своїми самобутніми джерелами краси, молодості й здоров’я. І красуня- берізка займає одне з почесних місць серед рослин – цілителів. Натуральний березовий сік містить вітаміни, вуглеводи, фітонциди,
смак українських карпат
Торгова марка «Смак Українських Карпат» (далі – ТМ) забезпечує та просуває якість регіональної карпатської харчової продукції. Вона охоплює великий асортимент сільськогосподарської продукції (сировину і перероблену продукцію). Загалом, основна мета ТМ – посилити конкурентоспроможність аграрного сектору та його ключових гравців в цьому регіоні з метою стимулювання його економічно-соціального розвитку за допомогою такої торгової марки, яка створює
токан
Рецепт приготування токану практично не змінювався століттями, але все ж таки, перебуваючи в Карпатах, Ви відчуєте відмінність та особливість смаку. У кожному регіоні Карпат є своя традиційна кухня, відмінна від інших. Її відмінність формується за рахунок традицій життя місцевих жителів, їх рецептів, смаків. Пропонуємо Вашій увазі оригінальний рецепт приготування популярної страви токан, за рецептом вівчарів
Вгору