up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Туристичний гастроклуб та весілля на Козячій фермі “Двох Катерин”

Управління туризму та курортів Львівської ОДА започаткувало туристичний гастроклуб , учасниками якого є виробники та фермерські господарства Львівщини.

Серед учасників клубу є і члени ГС “Карпатський смак”, а саме ФГ “Західний равлик”, рибне господарство “Карпатський водограй”, Козяча ферма “Двох Катерин”.

Зустріч членів туристичного гастроклубу відбулася вперше на Козячій фермі  Двох Катерин. І була абсолютно неординарною. Це яскравий приклад поєднання роботи та відпочинку. Представники фермерських господарств Львівщини обговорили практики роботи з туристами, правилами гостинності та їх прийому на фермі. А ще відсвяткували справжнє весілля на фермі!

Одружувалась одна із господарок ферми –  Катери­на Лісової (Тарасенко), котра приїхала з Луганщини, і Вікто­р, науковець зі Львова.

PR менеджер ГС “Карпатський смак, Галина Батюсь, яка виступила у ролі ведучої на весіллі  розповіла: “Їм давно вже не двадцять, в кожного по четверо внуків, і життя закинуло з міста в село. Її звати Катерина, його Віктор – вони фермери, і тепер вони подружжя. Переселенка зі Сходу, яка полюбила всім серцем Карпати і почала головувати над козами і курми. Він науковець, викладач у Львові, любить тварин і допомагає їй у всьому. Разом вони роблять спільну справу, разом вони – сім’я.”

Гості на весілля приїхали не з пустими руками, кожен фермер привіз гостинці власного виробництва.  Смакували рибою, равликами, сиром , медом, вином. Всі страви були смачні, корисні та натуральні.

В такій дружній атмосфері фермери святкували, зав’язували співпрацю та обговорювали плани на майбутнє.

За правилами клубу шляхом жеребкування визначена наступна зустріч, яку прийматиме ФГ “Карпатський водограй”.

Фото Назар Коровай