До прикладу, ферма “Двох Катерин” народилась в любові до тварин, об’єднавши у спільному бізнесі колись зовсім чужих та різних жінок. Окрім того, що вони виробляють надзвичайно смачний сир, на їхній фермі можна поспілкуватися з тваринами, відвідати цікаву екскурсію та майстер-класи. Фермерське господарство Павла Тізеша — це не лише виробництво м’ясних продуктів, органічних соків та лекварів, а й справжнісінька туристична знахідка. Тут діє так званий контактний зоопарк, в якому діти можуть спостерігати за свинками породи мангалиця та іншими тваринами, погодувати їх і навіть погладити. А натуральна продукція ТОВ “Лілак” вирізняється серед інших поєднанням давніх традицій виробництва соків та новітніх високотехнологічних процесів.

Завдяки Гастрономічній дегустації від ГС “Карпатський смак” поціновувачі смачного та корисного мають можливість спробувати екологічні та натуральні продукти від господарств чотирьох районів наших Карпат. На території музею “Шевченківський гай” для львів’янам та гостей міста відкрили дегустаційний зал, де проводиться гастро-екскурсія, яка відкриває багато нового й цікавого про традиції й культуру Карпатського краю. Тут Вам запропонують смачну традиційну їжу, яка поєднує смаки різноманітних продуктів Карпат. Щоб повністю поринути в атмосферу споживання їжі карпатського регіону і відчути його аромат та смак, Вам потрібно лише замовити дегустацію “Смак Українських Карпат”.

Діяльність громадської спілки «Карпатський смак» здійснюється за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).