up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

“Смак Українських Карпат” на Міжнародній виставці «EKOGALA» (Польща)

7-8 грудня у Жешуві пройшла Міжнародна виставка продуктів та їжі високої якості «EKOGALA».  В конгресному центрі G2A Arena Podkarpackie Region (Польща) зібрались поціновувачі еко, натуральної, локальної продукції.

Участь у виставці взяла й делегація з України, на якій були представники з Львівської, Івано-Франківської та Хмельницької областей.

Завдяки відділу туризму Львівська міська рада, наші представники Смак українських Карпат мали змогу розповісти усім зацікавленими про діяльність ГС “Карпатський смак”, обмінятись досвідом з іноземними колегами та запросити до Львова.

 

Вдалось поспілкуватись із віце-президентом Жешува Andrzej Gutkowski. Було проговорено, що в майбутньому дві наші країни й надалі підтримуватимуть дружні, партнерські стосунки.

Велике зацікавлення до ГС “Карпатський смак” проявили й організатори масштабної агро виставки Agro Targi Wschod. Засновник виставки Stanislaw Sawa, запросив наших представників та виробників, взяти участь у майбутній виставці на дружніх засадах.

Протягом двох днів, поляки активно цікавились туристичним потенціалом Львова, а також запитували, де у Львові можна спробувати продукцію Смак Українських Карпат. Ми ж активно всіх запрошували на нашу дегустацію у Шевченківський гай, де можна не лише спробувати продукцію, але й відчути атмосферу автентичності. 


На виставці були представлені локальні продукти Польщі, Румунії, України, Китаю та інших країн. Серед продукції: сири, ковбаси, крупи, мед, соуси тощо. Спробувавши, ми можемо з точністю сказати, що наші продукти теж достойні бути представлені на світовому ринку і користуватись популярністю.

Дякуємо усім, хто відвідав виставку, за розуміння, тепле спілкування і налагодження співпраці. Особлива подяка Міській раді Жешува, відділу промоції та закордонної співпраці та їхньому представнику пані Ewa Ciesielska. Надіємось, що наша співпраця, буде й надалі триматися на дружбі та спільній зацікавленості.