up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

“Смакуй з Миколаєм” – благодійна акція для дітей, учасників АТО

На Миколая, 19 грудня ГС “Карпатський смак” для соціального проекту “Мій тато захищає Україну” організували благодійну акцію “Смакуй з Миколаєм”. Дитячий сміх, позитивні емоції, смачна гостина та неймовірні подарунки від Миколая – так запам’ятають цей день дітки та їхні батьки,- учасники АТО, які захищають нашу країну.

Святкування проходило у садибі Зарічево, що на території Шевченківського гаю у Львові.

Добрі ґазди  Іван та Іванка провели дітям смачну дегустацію. Розповіли про українські звичаї та традиції, а ще пригостили смаколиками  від виробників ТМ “Смак Українських Карпат”. 

Сир, ковбаса, варення, леквар, запечена картопелька, карпатський чай – смакували і дорослі, і малі, та й додому ніхто не поспішав. Надворі мороз, а в хаті тепло, палахкотить вогонь і шкварчить ковбаска. А під вікнами ходить Миколай, питає чи були чемними та роздає подарунки. 

Більше 30 – ти дорослих та діток, в цей казковий день святкували День Миколая, разом із “Смаком Українських Карпат”.


Дякуємо усім нашим виробникам Смак українських Карпат, які приготували для діток смачну гостину. Особлива подяка, хто долучився і до створення смачних подарунків, а це компанія “Елітфіто”, “Селиська сироварня”, “Еко газда”, ФГ “Гашпар”, ТОВ “Лілак”, пасічникам Андрію Стецику та Миколі Гундеру,  а також Валентину Сердюку. 

Також ми не забули і про Львівський міський центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді. Карпатські смаколики – найкращий подарунок).

Дякуємо кожному, хто в цей казковий день розділив разом із нами радісне свято – Миколая. Бажаємо щоб у кожній оселі панував достаток, сімейний затишок, а над нами було мирне небо!