up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

Меморандум підписано: “Дорога смаку Прикарпаття” та ГС “Карпатський смак”

Громадська спілка «Карпатський смак» підписала меморандум про співпрацю з громадською спілкою «Дорога смаку Прикарпаття» Geographical Indications in Ukraine/Географічні зазначення в Україні, яка об’єднує виробників традиційних локальних продуктів, заклади харчування, розміщення та інших операторів туристичного ринку Івано-Франківщини у мережу гастрономічних маршрутів.
Співпраця двох організацій спрятиме розвитку мережі гастрономічних маршрутів на території Івано-Франківської області, а також стане платформою для обміну досвіду у питаннях брендингу, просування продукції ТМ «Смак Українських Карпат», та допоможе залучити виробників до організацій.

Створення «Дороги смаку Прикарпаття» – є одним з елементів ініціативи Проєкту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні», щодо розвитку загальнонаціональної мержі еногастрономічних маршрутів – «Дороги вина та смаку України». Аналогічні проєкти уже реалізовуються на території Одеської, Закарпатської, Херсонської областей.


Громадська спілка «Карпатський смак» – професійне, неприбуткове об`єднання малих та середніх карпатських виробників із чотирьох областей України (Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської), які об’єднались, щоб популяризувати оригінальні, автентичні та смачні продукти під торговою маркою «Смак Українських Карпат».

Діяльність громадської спілки «Карпатський смак» здійснюється за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org