З 18 по 20 жовтня у Львові пройшов найбільший гастрономічний фестиваль осені. Цььогоріч, це було вже десяте, ювілейне “Свято Сиру і вина”.
Львівське свято зібрало найкращих виноробів України, крафтові сироварні та фермерські господарства. Свої найкращі продукти також представили і відомі бренди-виробники вина та сиру України та не тільки.
Серед учасників фестивалю, були і виробники об”єднані ТМ “Смак Українських Карпат”. Вони представили свою локальну, натуральну, органічну продукцію.
Серед асортименту:
✅ Смачні, елітні сири від Селиська сироварня;
✅ Закарпатська бринза від ФГ “Оприш”;
✅ Хмільне Закарпатське вино від “Нота Бене” (Надь);
✅ Козині та коров”ячі сири від ФГ “Еко Карпати”
✅ Традиційні карпатські сири від “Еко Газда”
✅ Органічні, карпатські смаколики від ТМ “Пан Еко”.