up
Напишіть Нам
Напишіть нам і ми зв'яжемось з вами

“Карпатський смак” на “Агропорт – 2019”

21-21 березня у Львові відбулась масштабна агропромислова подія – Агропорт Захід Львів 2019 / Agroport West Lviv 2019. Це щорічний захід з підтримки фермерства та сільськогосподарських виробників України і Східної Європи, що проходить на майданчиках Міжнародних аеропортів.

Смак українських Карпат також долучився до події. Наші виробники презентували свою продукцію на відкритому ярмарку. Серед них: Козяча ферма Двох Катерин, ФГ “Костів”, Станіславська Сироварня, та пасічники Андрій Стецик і Миколи Гундер. Зазначимо, що ярмарок відвідав і прем”єр-міністр України Володимир Гройсман, він поспілкувався з учасниками та скуштував козиного сиру. 

Також, на стенді Управління туризму та курортів Львівської ОДА – інтерактивній зеленій карті, можна побачити продукцію наших виробників: ФГ Костів, ФайнаBerry, Козяча ферма Двох КатеринEco Gazda та Ферма Західний Равлик.

22 березня, учасників запросили до обговорення теми локальної гастрономічної кухні. А також було проведено кулінарні  майстер-класи.

Форум проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. Організаторами виступають Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації та Aviabrand LLC.